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ADDENDUM 3 
 

Questions regarding IT25.03.10.2 Website Content Management System & Web 
Hosting 

 

 

QUESTIONS 

 
1. My team and I had a question on “SECTION VI RESPONSE TO BID.” This 
section 6.1 of the RFP states that Vendor must provide confirmation of the 
“Support Warranty” and that Vendor may state any additional vendor-supplied 
warranty. This seems to be referencing a specific “Support Warranty” but I’ve 
been unable to locate this in any of the RFP documents. Can you please 
provide some additional context on what this section is asking for so my team 
and I can appropriately respond? 
 

 

 

A.  The warranty typically references warranties for any hardware or other 
items that may have a warranty associated with them.   In this instance,  
there may or may not be a warranty associated with the service(s).  This 
could/may take the form of a SLA (Service Level Agreement) if there is one 
associated with your product/service. 
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