



6:50 – 7:10 (Student must be	Teacher on Duty/Breakfast e in line no later than 7:00 to eat breakfast.)
7:10 - 7:15 (See duty	Take-in y schedule for specific duty areas.)
7:15 - 8:04	1 st Period (49 min)
8:09 – 8:58	2 nd Period (49 min)
9:03 – 9:52	3 rd Period (49 min)
9:57-10:37 (I	Intervention/REACH (40 min) REACH will be every other Wednesday)
10:42 – 11:53	4 th period/LUNCH (50/51 min) 10:42-10:47 Attendance 10:47-10:50 Transition 10:50-11:10 1 st lunch wave 11:10-11:13 Transition 11:13-11:30 Café Prep 11:30 -11:33 Transition 11:33-11:53 2 nd lunch wave
11:58- 12:47	5 th period (49 min)
12:52- 1:41	6 th period (49 min)
1:46 – 2:35	7 th period (49 min)

Teachers should clocked in by 6:50 AM and remain on campus until 3:00 p.m.